27 Mayıs 2016 Cuma

ÇEŞMEDE MAVİ İLE YEŞİLİN BULUŞTUĞU NOKTA



SAKIZ ADASI MANZARASIYLA GÜNEŞİN BATIŞINI İZLERKEN MUHTEŞEM BİR TATİL SİZİ BEKLİYOR.

CESHME PLUS OTEL

İşte size çeşmede yeşilin maviyle buluştuğu noktada rüya gibi bir tatil fırsatı.Denize sıfır konumlu otelin kumsal plajından Sakız Adası'nı karşınıza alarak güneşin batışını izlerken,sevdiklerinizle unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Çeşme'nin en gözde otellerinden biri olan Ceshme Plus,huzur ,lüks ve rahatlığı bir arada sunuyor,Ege Denizi ile çevrili otel,deniz kenarında bulunan plajı ile,şehirden uzak,yeşil doğasının içinde kaybolabileceğiniz bir ortam sunuyor ve otelde  gün batımını mutlaka izlemelisiniz bu güzel görüntü karşısında büyüleneceğinizi tahmin edebilirsiniz..Otel tatlı su ve tuzlu su havuzu olmak üzere sizlere iki alternatf sunuyor.Denize kum plajdan veya platformdan girme opsiyonları bulunuyor.


Ceshme Plus otel'in toplam 73 odası var.Tüm odalarda balkon mevcut olup,hepsinde deniz manzarası mevcut. Ceshme Plus Otel'de Meshk+odası özellikle balayı tatilleri için tercih ediliyor.Balayına çıkacak yeni evlilere önerebileceğimiz otel de Restaurant'da Egenin ve Akdeniz'in yöresel yemeklerinin seçkin lezzetlerini tadabilir,barda istediğiniz içkileri hazırlatıp plajda veya havuz başında içerek serinleyebilirsiniz.

www.ceshmeplushotel.com adresi ile rezervasyon yaptırabilirsiniz.

T:90 232 723 30 35
 Ilıca Plajı Sonu Şifne Yolu Üzeri Çeşme/İzmir







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...