23 Mayıs 2016 Pazartesi

RENATA BUTİK OTEL


Türkiye de bulunan butik otelleri sizlere bloğumda tanıtmaya çalışacağım.Otellerin sahip olduğu özelliklerden kısaca bahsedeceğim makaleler ile sizlere konaklama açısından faydalı olacağını tahmin ediyorum.

Taksim'in hareketli,nostaljik ve eğlenceli dünyasına metro ile sadece 4 dakika uzaklıkta bulunan Renata otel sizlere tanıtacağım ilk butik otel.

Tarihe yön veren medeniyetlere yıllar boyu ev sahipliği yapmış İstanbul'da merkezde ev sıcaklığında,göz alıcı bir dünya..Ev formatında tasarlanmış geniş ve lüks odalar,önemli tarihi,kültürel ve turistik duraklara hakim konum,kaliteli hizmet Renata Boutique Hotel'in çatısı altında. Osmanbey'de konumlanan otel,genişliği 45-125 metrekare arasında değişen şık tasarımlı ve kullanışlı odalara sahip.Odaların tamamında oturma alanları,banyo,çalışma masaları,LCD TV ve ücretsiz WI-Fİ bulunuyor.

Le Cordon Bleu ve Mutfak Sanatları Akademisi mezunları tarafından özenle hazırlanan Türk ve Dünya lezzetleriyle damağınızı şenlendirin.Spa,sauna ve buhar odasında rahatladıktan sonra tropikal meyve kokularıyla zenginleştirilmiş macera duşunda serinleyin

RENATA BOUTIQUE HOTEL

Nakiye Elgün Sk.No:44 Şişli/İstanbul

www.renatahotel.com

Kaynak:Butik Oteller Kitabı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...