12 Haziran 2016 Pazar

ALAÇATI HUZURU İLE SİZLERE İKİ BUTİK OTEL


ALAÇATI TATİLİN HUZURLU ADRESİ

Türklerin,Rumların ve göçmenlerin tarih boyunca bir arada huzur içinde yaşamlarına tanıklık eden Alaçatı, mutlu bir şekilde zaman geçireceğiniz muhteşem bir tatil beldesi.Ben de sizlere zaman zaman bu huzurlu ve sakin beldenin konaklama yerlerini elimden geldiğince tanıtmaya çalışacağım.Sardunaki Konak ve Yasemin Alaçatı ile ilgili detayları bu makalemde sizlerle paylaşacağım.


SARDUNAKİ KONAK

Sahibi Mehmet bey tarafından işletilen bu mekanda, tarihi zenginliği hissetmeniz yanında sizlere sevgi dolu yaklaşım gösteren Mehmet bey'in misafirperverliğine tanık olacaksınız.Sakin ve huzurlu bir ortamda yaşama yeniden tutunacak ve aşık olacaksınız.
Konağın dekorasyonu tümü ahşaptan ve el yapımı.Otel sahibi Mehmet bey tarafından üretilmiş ve onun hünerli elelerinden çıkmış.

Restaurantında Türk Ve Yunan mutfağının tüm detaylarını görebilirsiniz. Greek müziği eşliğinde bu lezzetleri tatmak çok güzel.Kahvaltınızı Alaçatı'nın temiz havası eşliğinde bahçede yapabilirsiniz.

www.sardunaki.com

Alaçatı Mahallesi 3009 sokak No:14 Alaçatı-İzmir.

T:+90 232 716 68 78


YASEMİN ALAÇATI


Yasemin otel panoramik manzaralı 10 odaya sahip.Yasemin Alaçatı bölgenin özelliklerine uyumlu olarak tasarlanmış.Otantik taş evlere özenilerek tasarlanan odalar konforlu ve sade bir şekilde döşenmiş.

 Ege'nin özel serpme kahvaltısını yeşillikler içinde kuş sesleri ile yapabilirsiniz.Çarşıya çok yakın mesafede bulunan otel  plajlara 24 km gibi bir mesafede.Huzurlu ve sessiz bir tatil istiyorsanız Yasemin Alaçatı otel tam size göre.

www.yaseminalacati.com

Hacımemiş Mahallesi.2081 Sokak.No:2 Alaçatı-İzmir

T:+90 232 716 83 38















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...