5 Haziran 2016 Pazar

ALAÇATI KAPARİ OTEL


FERAH VE ŞIK ODALAR İLE MAVİLİKLERE UZANABİLİRSİNİZ.

Yaz tatili, genç yaşlı hepimizin rüyalarını süsleyen,dinlenmek için kendimize                                       ayırdığımız en güzel zaman.Bende sizlere, hayat gezince güzel sloganıyla gezmeliyim.blogspot.com.tr adresli bloğumda tatilinizi geçirebileceğiniz, bütçenize ve zevkinize uygun yerleri seçmeniz adına konaklama yerlerini tanıtmaya çalışıyorum. 4 aylık uzunca bir tatil süresince nerelere gidebileceğiniz ve hangi otelde konaklayabileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olacak paylaşımları mı  takip etmenizi sizlere öneriyorum.

Bugün tanıtacağım otel Alaçatı'da bulunuyor, Ege denizini seyretmeye doyabileceğiniz şık ve enteresan tasarımlara sahip odalar  ile geniş dinlenme alanları ve güler yüzlü bir karşılaşma sizleri bekliyor.
Kapari Otel tamamen Alaçatı dokusuna uygun olarak tasarlanarak inşa edilmiş. Deniz manzarasına sahip odaları ile gece ve gündüzün ayrı güzelliklerini sizlere sunuyor. Otel adını doğanın bize sunduğu özel bitki Kaparinin adını taşıyor. Kapari bitkisini zeytinyağlı özel bir sos ile tadabilirsiniz. Alaçatı da sörf yapmak isteyenler için bu bölgeye yakın olması nedeniyle tercih edilebilir bir konumdadır. Plajlara yakınlığı ise ayrıca tercih sebebi olabilir. Farklı seçenekler ile sizlere sunulan deniz manzaralı odaları  ile muhteşem bir tatil sizleri bekliyor diyebilirim.

Spa odasında rahatlamanız için her türlü özellik mevcut. İsterseniz Spa da masaj yaptırabilir ve farklı özelliklerden faydalanabilirsiniz.Tatil'in vazgeçilmez tadı yemek,sizlere otele 5 dakikada mesafede bulunan Kapari Bahçe Restaurant'ta Türk ve Yunan mutfağından oluşan farklı seçenekler ile sunulmaktadır. Kış,Yaz açık olan Kapari Otel, Alaçatı da sizlere unutamayacağınız bir tatil sunmak için siz değerli misafirlerini bekliyor.

www.kapariotel.com


8024 sokak No:4 Alaçatı Marina Altı Mevkii- Alaçatı/İzmir









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...