2 Haziran 2016 Perşembe

BİR ALAÇATI MASALI :VİENTO HOTEL


Tatil'in yaklaştığı şu günlerde hepimizin konusu tatilimizi nerede ve nasıl geçireceğimiz.İstanbul ve İzmirliler için en gözde tatil yerleri Bodrum,Çeşme ve Alaçatı olduğuna göre ben de sizlere bu tatil beldelerinde kalabileceğiniz yerlerle ilgili içerik paylaşmaya gayret ediyorum.Bugün sizlere Alaçatı'da bulunan masal gibi bir butik oteli tanıtacağım.

Alaçatı son yıllarda Çeşme'nin önüne geçebilecek kadar gözde olmaya devam ediyor. Alaçatı pazarı,Restaurantları ve plajlarıyla Ege'nin kendine has özelliklerini tatilcilere yaşatıyor.Evet Alaçatıya gittiğinizde kalabileceğiniz şahane bir butik otel olan Viento Hotel Alaçatı'yı sizlere tanıtacağım.

Viento,konforlu odaları,yüzme havuzlu ve jakuzili çim bahçesi,keyifli müziklerin eşlik ettiği barı ile muhteşem bir tatil vaat ediyor. Alaçatı'nın tüm özelliklerini içinde barındıran,geleneklerine bağlı bir misafirhane,geçmişi günümüze uyarlayan,geleneksel tatları modern yorumlarla harmanlayan,Ege kültürünün  temsilcisi,her köşesi ayrı bir ilham kaynağı,kişiye özel servisleri ile küçük mutluluklar peşinde koşan yeni bir Alaçatı masalı "VİENTO".

Viento Hotel Alaçatı çok eski bir Rum konağı restore edilerek oluşturulmuş ve yaklaşık 150 yıllık tarihi bir geçmişe sahip. Mavi pencerelerinden sarkan sardunyaları ve zengin kahvaltı çeşitleri ile bir masalı andırıyor.
Farklı oda seçeneklerinin bulunduğu otelde,odalar son derece kaliteli malzemeler ile döşenmiş.

Viento Cafe&Bistro'da malzemelerin hepsi organik bir çiftlikten geliyor.Kullanılan Zeytinyağı ise çok özel ve yakındaki bir köyde üretiliyor.

Sizde bu güzel,küçük ve şirin otelde tatilinizi geçirebilir ve Alaçatı'nın tüm güzelliklerini yaşayabilirsiniz.
Otelde misafirler için;
1 Executive Suit ve 1 Presedentail Suit  bulunmaktadır

Adres: Yeni Mecidiye Mah.11039 sk.No:18 Alaçatı-İzmir

www.vientoalacati.com

T:+90(232) 716 95 85


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...