16 Haziran 2016 Perşembe

BOZCAADA KUŞLU KONAK


Bozcaada ile ilgili butik otel paylaşımlarına devam ediyorum.Ada içerisinde konaklama yapılacak yerlerin hemen hemen tamamına yakını butik otel tanımına tamamen uyuyor.Tatil köyü olarak Çapraz tatil köyü ve Aral Tatil Çiftliğini sayabiliriz.

Tarihi bir yapıya sahip olan kuşlu Konak'ın evveliyatı 1853 yılına kadar uzanıyor.Kuşlu Konak'ın üst köşesinde yer alan heykelcik konağa adını veriyor.Otelin bahçesinde yer alan kafede deniz manzarasını seyrederek zengin kahvaltınızı yapabilirsiniz.Günün her saatinde bahçedeki kafeyi kullanarak zaman geçirebilirsiniz.Konağın toplam 5 adet odası mevcut.Odalar isimlerini farklı zaman dilimlerinde konağın sahibi olmuş veya konakta yaşamış kişilerden alıyor.

Mekanın duvarları Bozcaada'nın eski fotoğraflarından esinlenerek yapılan sanat eserleri ile kaplı.Bu tür tarihi eserlere meraklılar için Beykoz cam ve Osmanlı porselen örneklerinin sergilendiği bir bölüm de ayrıca konak içerisinde yer almakta.Bahçede oturduğunuzda kale ve deniz manzarasını seyredebilirsiniz.Konağın özel plajını kullanarak denize girebilir ve güneşlenebilirsiniz.

Otel konum olarak iskele meydanına ve çarşıya çok yakın.Gene otele çok yakın mesafede yer alan Sandal Restaurant özel mezeleri ile essiz menüsünü siz misafirlerine sunmakta.Mutlaka bir akşam Sandal Restaurant'ta balık yemelisiniz.

www.kuslukonak.com

Cumhuriyet Mah.İğdeli sk.No:12 -Bozcaada

T:+90 266 697 00 71


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...