14 Haziran 2016 Salı

CUNDA ADASI'NDA BİR EFSANE ORTUNÇ OTEL


Öyle bir otel düşününki turizm ile ilgili tüm ödülleri bünyesinde toplamış.Bir çok işletme elde ettiği tek bir ödül ile övünürken,Ortunç otel aldığı bir çok sertifika ve ödül ile turizm'in öncüsü olmaya aday bir konaklama yeri.
Ortunç Otel için Yeşillenen Oteller Sertifikası,Mavi Bayrak,Yeşil Anahtar Ve Altın Seyahat Ödülü ile sürdürülebilir turizmin öncüsü diyebiliriz.

Ege'nin temiz ve berrak sularının masmavi gökyüzüyle buluştuğu cennet mekan diyebiliriz Ortunç otel için.1981 yılından itibaren tam 35 yıldır hizmet veriyor.Huzurlu ve sakin bir ortamda kaliteli hizmet almak istiyorsanız Ortunç otel tam aradığınız yer diyebiliriz.40 odası olan aile tarafından işletilen bir butik otel.Otelin odaları doğal renklerin hakim olduğu tonlarda döşenmiş.Isıtma sistemi yerden ısıtmalı olarak düşünülmüş ve bu sayede konforunuzdan ödün vermeden her mevsim rahatlıkla bir tatil geçirebilirsiniz.

Sabahları uyandığınızda belkide başka hiç bir yerde göremeyeceğiniz bir manzarayı balkonunuz'dan izleyebilirsiniz.Doyamayacağınız bir Ege manzarasının eşsiz güzelliğini izleyeceksiniz.Uçsuz bucaksız deniz manzarası karşısında iştahınızın açılacağını söyleyebilirim.Otel'in mutfağında Ege ve dünya mutfağından seçilmiş yemekler sizin için özenle hazırlanıyor.Tadı damağınızda kalacak lezzette yemekleri deniz manzarasıyla yemek size ayrı bir keyif verecektir.Otel'in sizin için özel düzenlediği tekne turu ile Ayvalık adalarını keşfedebilirsiniz.

Rezervasyon için   Booking.com adresine ulaşabilirsiniz.

www.Ortunc.com

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı Cunda Adası-Ayvalık

T:+90 266 327 11 20




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...