9 Haziran 2016 Perşembe

DOĞAL GÜZELLİKLER,SANAT VE TARİH HEPSİNİ URLA TATİLİNDE BULABİLİRSİNİZ.


Orta Ege'nin doğal güzellikleri birçok tatilci gibi beni de her zaman büyülemiştir. Ege'nin bu şirin kasabasına her yıl giderim.Gittiğim her yıl Urla yakınlarında bulunan farklı koyları keşfederek temiz ve berrak denize girmenin mutluluğunu yaşarım.Siz de tatilinizi Urla da geçirmeye karar verdiyseniz Ege'nin bu sakin kasabasında dinlenirken, aynı zamanda yemek servislerinin yapıldığı keşfedilmeyen bu koylarda huzur içinde denize girebilirsiniz. Yeter ki farklı koyları arayın ve buralara ulaşın. Urla'nın meşhur pazarından alış veriş yapmayı sakın ihmal etmeyin.Köylülerin kendi yetiştirdikleri sebze ve meyveleri uygun fiyatlara pazarda bulabilirsiniz.Satılan tüm ürünler organik ve doğal,zaten yerken hemen anlıyorsunuz.

Bu kadar doğal güzelliklere sahip,eşsiz koyları bulunan sahil kasabasına gittiğinizde kalabileceğiniz yerleri de sizlerle paylaşmak istiyorum.

MAISON VOURLA

Bir çok farklı şarap çeşidi ile ve şahane yemekleriyle damak tadınızı mutlu edecek bir otel olan Maıson Vourla Ege'nin misafirperver ve sıcak dokusunu bünyesinde taşıyor. Urla'nın sakin ve huzurlu ortamını hissedeceğiniz kalitede hizmetini sunuyor.Urla merkeze 20 km mesafede bulunan otel tam 45 çeşit şarap çeşidini sizler için bulunduruyor.Otel içerisinde kullanacağınız her şey doğal malzemelerden oluşuyor.Otel müşterileri için pastanesinde ev yapımı enfes tatları bulabilirsiniz.Urla tatilinde her şeyi bulabileceğinize emin olabilirsiniz.Doğal güzellikler,sanat ve tarihe ait her şey var Urla da.

www.maisonvourla.com

İskele Mah.2106 Sok.No:2 Urla/İzmir.

T:+90 232  752 22 55


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...