10 Haziran 2016 Cuma

GERÇEK BİR KÖY YAŞANTISI


Urla sessiz,sakin ve şehir merkezine yakınlığı ile İzmirlilerin olduğu kadar diğer şehirlerde yaşayanların da ilgisini çektiği çok özel bir ilçe.Deniz ile yeşilliğin birleştiği bu sakin ilçede tatilinizi geçirirken gerçek bir köy hayatını da yaşarsınız.Çam ormanlarının yeşillikleri,deniz'in maviliği ve henüz keşfedilmemiş koyları ile urla sizin için bir tatil cenneti olabilir.Ben de fırsat buldukça sizlere bu şirin ilçe ile ilgili paylaşımlar yapacağım.

Bugünkü yazımda sizlere Urla'da geçek bir köy yaşantısını kısa tatiliniz içinde nerede bulabileceğinizi paylaşacağım. Urla'nın çam ormanlarını geçtikten sonra varacağınız Yağcılar köyü ile bağlar arasında köy yaşantısının özgün bir mimari ve konfor ile buluştuğunu göreceksiniz.Urla Bağevi Butik Otel mimarisi geçmişin bilgi ve görgüsünün günümüze aktarıldığı bir yapı olarak Türk mimarisinin içinde yer alıyor.6 odası ile siz tatilcilere aradığınız köy yaşantısını kısa zaman için paylaşıyor.Oda sayısı az olunca yer bulabilme imkanınız azaldığından rezervasyonlarınızı önceden yaptırmanızda fayda var.

Otel mutfağı da tıpkı mimarisi gibi çok özel. Ege'nin otlarıyla hazırlanmış mezeler,salatalar ve Ege'ye özgü çorbalar,odun fırınında pişirilen kuzu,oğlak gibi yiyecekler ve zengin ekmek çeşitleri ile mükemmel bir ziyafet çekebiliyorsunuz.

Urla bağlarının üzümleri ile hazırlanmış özel şaraplar da yemeğinize eşlik eden diğer tatlar.Eğer sizde köy yaşantısını merak ediyor veya özlediğinizi hissediyorsanız işte size bir fırsat,hemen Urla Bağevi Butik Otel'i arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

www.urlabagevi.com

Yağcılar Köyü 9005 sk.No:13 Urla/İzmir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...