14 Haziran 2016 Salı

LEKA HOTELS BODRUM (DÖRT MEVSİM HUZUR)



  İşte size yaz kış vazgeçemeyeceğiniz bir adres.Şık bir mimari ile projelendirilmiş tesiste huzur dolu dört mevsim. Panaromik deniz manzarası ile Fizz Bar'da günün 24 saatini keyifle geçirebilirsiniz.Sizin için özel hazırlanan kokteyl ile Bodrum Kalesi manzarası ile içkinizi yudumlayabilirsiniz.

Şehir merkezine 1 km mesafede konumlanmış Leka Hotels deniz manzaralı,teraslı ve balkonlu olmak üzere farklı oda seçenekleriyle 4 mevsim misafirlerine hizmet veriyor.Kışın yapacağınız hafta sonu kaçamaklarının keyfini  manzara ve şarap menüsü ile çıkarabilirsiniz.Yazın ise deniz ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz konumuyla Leka Hotels misafirlerine  hizmet hazır.Özenle dekore edilmiş odalarda LCD televizyon,hızlı İnternet,oda servisi,elektronik kasa bulunmaktadır.24 Saat açık bar ise içki ve müzikleriyle oldukça iddialı hizmet vermekte.

23 Standart,8 Delux,25 Standart Bahçeli oda ile hizmet vermekte olan Leka Hotels şehir merkezine yakınlığı  ve 4 mevsim açık olması ile oldukça popüler.Havuzda yüzerken eşsiz deniz manzarasını seyredebilirsiniz.

www.lekahotels.com

Atatürk caddesi No:180 Bodrum/Muğla

T: +90 252 316 12 32

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...