26 Haziran 2016 Pazar

RUHUNUZU VE BEDENİNİZİ DİNLENDİRECEĞİNİZ BİR TATİL SİZLERİ BEKLİYOR


Son yıllarda konakladığım yerler arasında peyzaj olarak bu kadar iyisini görmedim.Ruhunuzu ve bedeninizi dinlendireceğiniz  harika bir görüntünün içinde olan Kuum Hotel&Spa sizlere konforlu bir tatil sunuyor.Yeşi l ve mavinin iç içe geçtiği bir konum içerisinde yer alan otelde 61 farklı odada konaklama imkanınız var.Otelin kendine ait olan koyu ise mükemmel diyebilirim.2200 m2 ye yakın SPA ile misafirlerine unutamayacakları bir tatil imkanı sunuyor.Jakuzide doğal süt bal banyosu,vücut peelingi,yüz bakımı ve masaj terapisi ile organik spa programı dinlenmenin keyfini yaşatıyor.

Koyun güzelliklerini her biri ayrı mobilya tasarımcıları tarafından düzenlenmiş odalarda seyredebilirsiniz. SPA'da sizin için özel olarak hazırlanan terapiler ile yorgunluğunuzu atarken,ünlü şefler tarafından hazırlanan yemek menüsünü tadarak tatiliniz geçirebilirsiniz.

Tenis,Yüzme havuzu,hamam,Fittness merkezi sizlere otel tarafından sunulan diğer hizmetler.Bodrum yarımadasında yer alan Kuum Hotel'i mutlaka görmelisiniz.

www.Kuumhotel.com

Atatür Caddesi No:150 Göktürkbükü-Bodrum/Muğla

T:+90 252 311 00 60

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...