19 Haziran 2016 Pazar

SAKİN VE HUZURLU BİR TATİL İÇİN İZMİR ŞİRİNCE


Yeni yerler görmek,kalabalıktan kaçmak,sessiz ve sakin bir ortamda tatil geçirmek istiyorsanız Şirince tam aradığınız yer diyebilirim.Güler yüzlü insanlar ile buluşmak ve Ege'nin lezzetli yemeklerini tatmak için bu şirin köy sizleri bekliyor.
Sizlere burada konaklayabileceğiniz ve Şirince'nin tüm sükunetini doyasıya yaşayabileceğiniz iki tesisten bahsedeceğim.

GÜLLÜ KONAKLAR

Şirincenin içinde yer alan Güllü konaklar doğanın içinde küçük bir cennet diyebilirim.İtina ile döşenmiş odalarda sessiz ve sakin bir ortamda huzuru yaşayabilir,teras,şömine,balkon gibi seçeneklerden birisini seçebilirsiniz.Konaklama bölümleri iki bina içerisinde yer alıyor ancak geniş bir arazi içerisine konumlandırılmış olan otelde yöresel lezzetler sunan restoranı misafirlerine Şirince'nin tatlarını tanıtıyor.
Konak haricinde bulunan Bağ Evin'de kalarak kendinizi evinizde hissedeceğiniz unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.Bağ evi ile otel arasındaki mesafe sadece 1,5 km.Bağ Evi lavanta bahçesi ve zeytin ağaçları ile çevrili bir arazi içerisinde yer alıyor ve üzüm bağlarına bakıyor.Misafirlerinin rahatı için hiçbir konforu unutmayan Güllü Konakları'nda huzurlu bir tatil sizleri bekliyor.

www.gullukonak.com
Şirince Köyü No:44 İzmir
T:+90 232 898 31 31


TERACE HOUSES ŞİRİNCE


Teras Evler,temelleri 1999'da atılan küçük bir aile işletmesi olarak hizmete başlıyor.Chorlatte ve Ömer Şamlı ile çocuklarının,köydeki ilk konaklamalarından hemen sonra Asmalı Ev'i satın almaları ile başlıyor Şirince serüveni.Daha sonraları İncirli Ev ve Zeytinli Ev konaklama zincirine ekleniyor. Şamlı ailesi 2006 dan beri bu işletmenin başında bulunuyor.5 eski taş evden oluşan Teras Evler,tarihi kentlere olan yakınlığı nedeni ile tarih ve arkeoloji sevenlerin tercih ettiği bir yer olma özelliğini taşıyor.Köyün en güzel manzarasına sahip mekanlar romantik tatiller için ideal birer konaklamaya sahip.
Sizde eğer tarih ve arkeoloji ile ilgileniyorsanız sizin için ideal konaklama yeri Teras Evler.

www.ephesushousessirince.com

Şirince-Selçuk/İzmir

T:+90 232 898 31 18

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...