6 Haziran 2016 Pazartesi

TURKUAZ RENKLİ DALGALAR


Bodrum,Türkiye de yaşayan yaşlı,genç herkesin tatilini hatta tüm zamanını geçirmek istediği tatil beldesi.Güney Ege'nin bu eşsiz beldesi doğudan batıya hepimizin rüyasını süsleyen doğal güzelliklere sahip bir yer.Bodrum Beachleri mavinin,beyazın ve yeşilin zarif yansımasını görebileceğiniz eşsiz güzelliklere sahip.

Maça Kızı Bodrum beldesinin en lüks ve en seçkin yerlerinden biridir. Turkuaz renkli dalgalara kendinizi bırakarak serinleyebileceğiniz plajı emsallerinin çok ötesinde güzelliklere ve hizmete sahip.Mekan dünyaca ünlü jet sosyetesinin önemli simalarının uğradığı ultra lüks özelliklere sahip.Sizde eğer hizmette vip özellik arıyorsanız Maça Kızı tam aradığınız adres diyebilirim.

Maça kızını tatilinizde tercih ettiğinizde sizi bekleyen en güzel sürprizlerden biri Nuxe Spa'da lüks masaj ile vücut bakımlarından birini seçebilmeniz. Burada alacağınız hizmet ile günün stresini üzerinizden atabilirsiniz.Tabii bu hizmet karşılığında dolgun bir ödemeniz gerektiğini unutmayınız.

Maça Kızı için Türkbükü'nde konaklayacağınız en lüks seçeneklerden biridir diyebiliriz.

Otel odanızda TV,uzaktan kumandalar ile ışığı bloke eden  perdeler,geniş yatak sizlere sunulan rahatlıklardan bazıları.Balkon veya özel terasınız da manzaranın zevkini çıkarabilirsiniz.Zeytin ağaçları arasında yiyeceğiniz yemekler ile açık alanda kurulu çadır içerisinde yaptıracağınız masajlar ve tahta iskele üzerinde güneşlenerek seyredeceğiniz denizin güzellikleri size sunulan eşsiz hizmetlerden bir kaçı.İçkinizi yudumlayarak çalan müzik eşliğinde dans ederek tatilkin tadına varabilirsiniz.

Maça Kızında  74 adet oda sizlere hizmet vermek için tasarlanmış.Bodrum Milas havaalanına 55 km uzaklıkta Türkbükü' nde bulunan otel her yıl jet sosyetenin ünlü simalarının uğradığı yer olarak bilinir.

www.macakizi.com Kesire Mevkii Narçiçeği sk.Göltürkbükü-Bodrum

T:90 252 311 24 00


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...