23 Haziran 2016 Perşembe

ZEYTİN AĞACI GÖLGESİNDE HUZURLU BİR TATİL ZEYTİNADA OTEL


Butik otellerle ilgili paylaşımlarıma devam ediyorum.Bugün sizlere Bodrum Torbada  ağaçlık ve yeşillikler içerisinde yer alan, sakin ve huzurlu bir tatili misafirlerine güler yüzle sunan Zeytinada oteli tanıtacağım.

Zeytinada otelde yeşil yapraklı ağaçların arasında,begonvillerle süslü bir bahçede sessiz ve sakin bir tatil sizleri bekliyor.Tatilinizi hareketlendirmek istediğinizde tenis,masa tenisi gibi sportif aktiviteler  yapabilirsiniz. Zeytinada Otel  Bodrum'un mimarisi esas alınarak yöresel taşlarla yapılan binalardan ibaret.Bahçe tamamen yeşilliklerden oluşuyor.Göz alıcı bahçe ve havuz manzarası odaların içine kadar giriyor.


Otel içerisinde sembol haline gelen zeytin ağacı,masmavi havuzun tam ortasına oturmuş.  Eğer sizde yeşili seviyor ve sessiz sakin bir ortamda tatil yapmak istiyorsanız Zeytinada otel tam size göre.

Akşam yemekleri açık büfe olarak servis ediliyor.Menüde diyet büfesi,vejeteryan büfesi ve çocuk büfesi olmak üzere farklı alternatifler mevcut.

   Otel 38 standart,36 Suite, 4 Dublex Suite olmak üzere 78 odadan oluşmakta.

www.zeytinada.com

Torba Mevkii-Bodrum/Muğla

T:+90 252 36722 75  telefon numarasını arayarak rezervasyonlarınızı yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...