2 Temmuz 2016 Cumartesi

CUNDA ADASI MOLA OTEL


 Cunda adası ile ilgili bazı paylaşımlar daha önce yapmıştım.Ayvalık ilçesine bağlı olan bu şirin ada,ilçeye bağlı irili ufaklı adalar içerisinde yerleşime açık olan tek adadır.Cunda adası olarak bilinen adanın diğer ismi Alibey adası olarak geçer.Ege bölgesinin en güzel köşelerinden olan Cunda adasına yılın her mevsimi giderek unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz.

Cunda adasında ziyaret edebileceğiniz tarihi mekanlar yanında,eşsiz manzarasını izleyebileceğiniz aşıklar tepesi görülmesi gereken yerler arasında yer almaktadır.Denize girebileceğiniz en güzel yer ise cennet koyudur.

Cunda adasına gittiğinizde kalabileceğiniz irili ufaklı bir çok konaklama yeri mevcut.Bugün sizlere bu konaklama yerleri içerisinde önemli bir konuma sahip Mola Cunda otelden bahsedeceğim. Cunda'nın merkezine ve denize birkaç dakikalık yürüme mesafesinde deniz manzaralı MOLA Cunda'nın içerisinde geniş bir avlu,yemyeşil bir bahçe ve serinleme havuzu yer alıyor.Otele adımınızı attığınızda içinizi ferahlık duygusu kaplıyor;sade ve huzurlu Ahşap kepenkler ,bakır aydınlatmalar,özel tasarım mobilyalar gibi daha birçok el yapımı ürünle donatılmış. Havuzbaşında otelin özel içkilerini yudumlayabilir,şezlonglarda yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Yemek menüleri ise taze ve yöresel ürünlerle hazırlanmakta ve müşteriler tarafından çok beğenilmektedir.30 adet özel odaya sahip Mola Cunda Otelde unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

www.molacunda.com

Namık Kemal Mahallesi Üçkuyular caddesi no:18 Ayvalık

T:+90 266 327 27 01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...