7 Temmuz 2016 Perşembe

CUNDA ADASINDA DENİZE NAZIR BUTİK OTEL

CUNDA MAVİ OTEL

Sakin,sessiz ve deniz manzarası eşliğinde bir tatil yapmak istiyorsanız Cunda adası tam size göre diyebilirim. Şehir gürültüsünden ve kalabalıktan uzak, tatil hayalleri kurarken birden kendimizi kalabalık bir sahilde gürültü ve insan yoğunluğu içerisinde bulduğumuz çok olmuştur.Son yıllarda bir çok tatilci kalabalık ve büyük oteller yerine,kendisine daha iyi hizmet edilen küçük ama rahat konaklama yerlerini tercih etmektedir.





Cunda Mavi Otel  yukarıda bahsettiğim tatil özelliklerini taşıyan,muhteşem konumuyla deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabileceğiniz nadir otellerden. Alibey Adası'nda yer alan Cunda Mavi,beş odalı şirin bir butik otel.Oda sayısının az olması sebebiyle otel içerisindeki sakinlik tatil için ideal bir ortam sunuyor. Cunda'nın merkezinde otel bölgesinin güzelliklerini keşfetmek için ideal konumu,bölgenin otantik havasına sahip odaları,korunarak yenilenen orjinal taş duvarları ile aradığınız butik otel hayalinizi,gerçeğe dönüştürüyor.

Deniz ve bahçe manzaraları odalardan oluşan otelde, ücretsiz internet,televizyon,klima ve mini bar sunulan imkanlar arasında. Deniz manzaraları Mavi Restoran'da bölge mutfağının lezzetleri servis edilirken,taze malzemelerle  hazırlanan zengin kahvaltı da enerjik bir güne hazırlıyor.

Özel teknesiyle masmavi Ege sularında  gezme fırsatı sunan Cunda Mavi Otel, sakin bir tatil geçirmek için ideal konaklama yeri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...