6 Ağustos 2016 Cumartesi

DATÇA YARIMADASI'NDA CENNETİN ÖTEKİ YÜZÜ



Fethiye,Ölüdeniz,Faralya,Likya yolu,Kabak Koyu ile ilgili eşsiz güzellikleri anlatıp Datça'dan bahsetmemek bu güzel beldemize haksızlık olur.Yunan mitolojisinde "Olağanüstü nitelikler taşıyan ülke" olarak adlandırılan Datça,cenneti andıran güzellikleri barındıran eşsiz bir kıyı ilçesidir.

Dünyaca ünlü koylara sahip Datça, mis gibi kekik kokusu,taş evleri ve begonvillerle süslü sokakları ile öne çıkmakta..Yaklaşık 4000 yıllık bir tarihe sahip yarımada, kekik balı,badem ve balık ile anılmakta olup,acil korunması gereken 100 yeryüzü noktasından biridir.Doğal güzellikleri ve bozulmamış koyları ile  tatilcilere mükemmel bir fırsat sunuyor.Hala bakir kalmış birçok yeri olan Datça,bu özellikleri ile tatilciler tarafından tercih edilmektedir.Sizde doğa ile iç içe insan kalabalığından uzak sessiz ve sakin bir tatil istiyorsanız Datça'yı tercih edebilirsiniz.

Bahar'ın ilk belirtileri ile Datça'ya gelebilir ve Sonbahar'a kadar burada kalabilirsiniz. Zengin su yaşamı,özel coğrafyası,bakir kıyıları,özel bitkileri ve yaban hayatı ile görülmeye değer muhteşem bir yarımada sizleri bekliyor.

Datça'da kalabileceğiniz,sizlere önerebileceğim konaklama yerleri arasında bulunan Palm Bay Beach Hotel;plaj ve havuz keyfinin yanında  dalış,şnorkelli yüzme,balıkçılık ve bisiklet gibi çok sayıda etkinliği konuklarına sunmakta.

Cenneti andıran birçok koya ev sahipliği yapan Datça'nın güzeller güzeli Karaincir  Koyu'na gidiyor yollar...Tarihi güzellikleri,mavi bayraklı plajları,doğası ve yardımsever insanlarıyla bilinen bu koyda cennetin güzelliğini temsil eden bir durak daha göreceksiniz.Palm Bay Beach,Karaincir koyu'nun mirasını devralarak 'doyasıya eğlence,spor,dinlenme ve sonsuz sağlık sloganlarıyla konuklarına en iyi tatili yaşatmayı hedefliyor.Otel bu amaçla plaj,yüzme havuzu,etkinlikler,günlük gezi,otomobil kiralama,doktor,oda servisi,kuru temizleme gibi hizmetleri aynı anda sunuyor.Bütün bu aktivitelerin yanında dünya mutfaklarından farklı lezzetleri   a la carte restoranda tadabilirsiniz.

Palm Bay Beach Hotel de doğa ile iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız zaman kaybetmeyiniz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...