8 Ağustos 2016 Pazartesi

DENİZ VE MAVİ BEYAZ DÜŞ



Datça ;Ege bölgesinin tarihi,doğal güzellikleri,doğa sporları ile bilinen en önemli yarımadalarından biridir.Datça tarihi ile ilgili bilgileri yazarak sizleri sıkmak istemiyorumİnternet ortamında ,Datça tarihi ile ilgili o kadar çok bilgi varki,hepsine https://tr.wikipedia.org/wiki/Datça adresinde  ulaşabilirsiniz.

Ben sizlere her zaman olduğu gibi bu yazımda Datça yarımadasında konaklayabileceğiniz özel yerlerle ilgili bilgiler vereceğim.

Yazımın başlığını oluşturan 'Deniz Ve Mavi Beyaz Bir Düş' tam anlamıyla Otel Mavi Beyaz'ı anlatıyor.

Datça'ya özgü Garavilla'yı,lağos'tan orfoz'a uzanan taze balıkları,Ege otlarını ve leziz deniz ürünlerini tatmayı ihmal etmemeniz gereken özel bir otel Mavi Beyaz.

Ege ve Akdeniz mimarisinin en güzel örneklerinden birini sergileyen Otel Mavi Beyaz,Datça'nın parlayan yıldızı Palamutbükü'nde yer alıyor.Mavi ahşap panjurlu beyaz binası ile Santorini havasını Datça kıyılarına taşıyan otel,Palamutbükü'nün billur sularına açılan özel plajı ve eşsiz atmosferiyle balayı yapacaklar için mükemmel bir seçenek diyebilirim.Geceleri dalga sesiyle uykuya dalıp,önünüze serilen masmavi deniz ile gözünüzü açtığınız odaları,mavi ve beyaz renklerin müthiş uyumu ile göz dolduruyor.Konumu ve hizmet kalitesi ile Gravilla Restaurant'ta,gurme damak zevkine hitap eden lezzetler sunuyor.

Otel Mavi Beyaz'da muhteşem bir tatil geçirebilir,balayınızı daha da unutulmaz ve eşsiz kılabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...