6 Ağustos 2016 Cumartesi

FARALYA'DA CENNET BİR MEKAN NAUTICAL FARALYA


Faralya'dan bir cennet mekan daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Faralya bölgesinin Likya yolu,Kabak Vadisi ve Ölü Deniz gibi bir çok doğa harikasına ev sahipliği yaptığını bölgeyi tanıyanlar iyi bilirler. Bu doğa harikası bölge içinde konaklama yerlerinin önemi çok fazla olduğundan bazı mekanları sizlerle paylaşıyorum.Bugün paylaşacağım makalemde Faralya'da cennet bir mekandan bahsedeceğim.

Kelebekler Vadisi'nin eteklerinde yer alan Hotel Nautical Faralya köyünde saklı bir cennet.Akdeniz'in turkuaz sularına kendinizi bırakacağınız özel plajı ile,gözlerden uzak bir koya konumlanmış butik otelde doğa ile baş başa bir tatil sizleri bekliyor. Marmaris,Bodrum,Çeşme gibi hareketli tatil yerlerine nazaran daha sakin olan bölge özelliklerinin tamamını Nautıcal Faralya'da bulabilirsiniz.Otel ismine layık bir şekilde deniz teması ile abartısız bir şekilde döşenmiş.Dubleks süitlerin şıklığı dillere destan;sonsuzluk havuzu ve yerden tavana kadar uzanan pencereleri ile doğanın içinde huzurlu bir tatil sizleri bekliyor.


Sporla aranız iyi ise özel yoga ve plates dersleri alabilirsiniz.Deniz kenarında serinlemek için istediğiniz içecekleri sizlere otele giriş yaptığınızda verilen cep telefonlarını kullanarak isteyebilirsiniz.Sessiz,sakin ve gözlerden uzak rahat bir tatil istiyorsanız  Nautical Faralya tam size göre bir konaklama yeri.Burada yapacağınız tek şey rahatlamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...