10 Aralık 2016 Cumartesi

GÖL KIYISINDA HUZUR

Sonbahardan sonra,kış aylarına girdiğimiz şu günlerde kısa hafta sonu tatillerinizi değerlendirebileceğiniz doğal güzellikleri ile ünlü Abant sizlere önerebileceğim en güzel ve sakin tatil yerlerinden biri diyebilirim.Kışın yapacağınız doğa gezileri içerisinde en iyilerinden olan Abant ve çevresi İstanbul'a yakınlığı nedeniyle tercih edilebilir bir alternatif olarak değerlendirilebilir.


ABANT KÖŞK OTEL


Tabiatın bahşettiği enfes güzelliklerin yer aldığı Abant ile devam edelim.Sonbahar ve kış aylarında kısa tatil programları yapabileceğiniz Abant,yemyeşil görüntüsü ve temiz havası ile ideal bir tatil alternatifi olmaya devam ediyor.Abant Gölün bulunduğu bölgeye bereketinin yanında adını da vermiş.

Gölün hemen kıyısına konumlanan Abant Köşk Otel ise bu güzel coğrafyanın nefes kesen atmosferiyle bütünleşmiş adeta.Öyle ki otelin her köşesinde bu harika manzara ile karşılaşıyorsunuz.Geçirmiş olduğu renovasyon çalışmaları ile yeni bir görünüme kavuşturulan işletme,bölgenin en eskilerinden.Kış bahçesi,şömineli özel lobi ve SPA merkezinin de eklenmesiyle daha bir keyifli hale gelmiş.Dünya mutfaklarından örnekler sergileyen alakart restoranın lezzetli menüsü,göl manzarasının doyumsuz seyriyle tadılıyor.Şehrin karmaşa ve gürültüsünden uzakta,Abant'ın eşsiz doğasıyla baş başa tatil sizleri bekliyor.

Gölün üzerindeki iskelede sucuk ekmek yerken manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...