16 Ocak 2017 Pazartesi

KIŞ TATİLİ İÇİN İSTANBUL'UN YAKININDAKİ CENNET ABANT



Okulların tatil olması ile beraber sömestr tatili için arayışlar da başladı demektir. Ben de sizlere kış tatili için ideal bir tatil imkanı sunan Abant’ı önermek istiyorum. Kayak tatil merkezlerini tercih etmeyenler için en uygun kış tatili programının yapılacağı Abant, Bolu iline bağlı ve şehir merkezine 40 km mesafededir. İstanbul ve Ankara da yaşayanlar için  kısa bir yolculukla ulaşılabilecek bir noktada olan Abant’a kendi aracınızın dışında bir çok otobüs firması ile de ulaşabilirsiniz. Metro, Kamil Koç, Düzce Güven tercih edilebilir.
Abant'ta kalabileceğiniz oteller arasında Büyük Abant Oteli,Abant Köşk Otel,Abant Palace ile Abant Aden Boutıque Hotel en iyileridir.Havuz,sauna,masaj salonu,fin hamamı,spor olanakları otellerin hemen hemen hepsinde bulunan aktivitelerdir.Daha önce paylaştığım içerikle tanıttığım Aden Hotel'i inceleyerek tatilinize yön verebilirsiniz.

ABANT ADEN BOUTIQUE HOTEL

Sonbahar ayları içerisinde bulunduğumuz günlerde haftasonu tatili için seçenekler arasında bulundurabileceğiniz Abant Aden Boutique Hotel geniş bahçeleriyle ve temiz havası ile sizlere özel bir tatil imkanı sunuyor.

Bir aile işletmesi olan Abant Aden Butik Otel,misafirlerini Bolu'nun tertemiz havası ile karşılıyor.Tamamen doğal ahşap ve taş malzemeler ile inşa edilmiş bu butik otelde,yenilenebilir ve doğal enerji kaynaklarının kullanımına da önem verilmiş.Abant bölgesinin kendine has orman havasını teneffüs edeceğiniz bu bölgede doğa yürüyüşleri ve yamaç paraşütü yapabilirsiniz.

Aden otelde dubleks ve standart olmak üzere,tamamen orman manzaralı toplam 24 oda bulunuyor.Kış aylarında lobideki şöminenin karşısına kurularak içkinizi yudumlayabilir;Spa ve hamada rahatlayarak tüm yılın yorgunluğunu atabilirsiniz.Otelin sunduğu bu rahatlatıcı ortamdan fırsat bulduğunuzda bölgeyi keşfetmek ve temiz orman havası alabilmeniz için doğa yürüyüşleri yapabilirsiniz.Otelin civarında yemyeşil yaylalar ve tertemiz dağ havası ile yeniden canlanacaksınız.

Kış aylarında bölgeye gittiğinizde 60 km uzaklıktaki Kartalkaya Kayak Merkezi'ne de rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

abantadenhotel.com adresini ziyaret ederek rezervasyon yapabilir ve otel ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...