26 Ağustos 2016 Cuma

YOLCULUK ESNASINDA YEMEK YİYEBİLECEĞİNİZ ÖZEL LOKANTALAR


Yaz tatili için yollara düştüğümüz şu günlerde benim de sizlere tavsiyelerim olacak.Eğer otomobiliniz ile yolculuk ediyorsanız uzun süren yolculuklarda güzel bir lokanta bulmak çok zordur.İşte size bir şansızlık yaşamamanız için yol üstü lezzet molası vereceğiniz en iyi yerler.

Köfteci Yusuf-Bursa

Açık ve kapalı alanlara sahip lokantada 850 kişiye aynı anda  yemek verilebiliyor.Bursa ve çevresinde 15 şubeyle hizmet veriyor.  Izgara,salata,şarküteri,sos,tatlı,kahvaltılık ve zeytinyağlı çeşitlerinden oluşan 107 farklı ürün mevcut.

Yörsan -Balıkesir

Susurluk'ta soluklanmak ve karnınızı doyurmak için ideal bir yer.Kahvaltılıkların hepsi kendi üretimleri.Bunun dışında çorba,pizza,pide,kebap ve sulu yemek çeşitlerini bulabilirsiniz.Köpüklü ayran içmeyi unutmamanızı tavsiye ederim.

Köfteci Ramiz-Manisa

İstanbul'dan Ege bölgesine gidiyorsanız Akhisar'da karşınıza çıkacak Köfteci Ramiz'i diğer şubeleri ile karıştırmayın.Diğer şubelerde olmayan salata büfesi için bile uğramaya değer.

Kavaklık Restaurant-Edirne

Ağaçlar altında köy kahvaltısı ve asma yaprağından yapılan hamur işi Loznik'i tadın.Çanakkale yolu  10 km. Keşan;0284 712 15 05


Kelleci Kardeşler -Denizli

Kışlık ve yazlık olmak üzere 4 farklı salonu mevcut.Kuzu kelle kara fırında 5 saat pişirildikten sonra bir de ızgarada pişiriliyor.Denizli-Muğla Yolu 10.Km

Antep Küşleme-Gaziantep

İkbal Lokantası-Afyonkarahisar

İsmail'in yeri-Düzce

Çamlıbel Restaurant-Edirne


İşte sizlere yolculuk esnasında gönül rahatlığı ile karnınızı doyurabileceğiniz seçkin restaurantlar.






19 Ağustos 2016 Cuma

KENDİNİZİ YENİDEN KEŞFEDECEĞİNİZ BALAYI OTELİ LİSSİYA


Fethiye'de yapacağınız tatilin diğer bölgelere göre farklılıkları olduğunu düşünmelisiniz.Doğal güzeliklerinin yanında tarihi dokusu ile de fazlaca dikkat çeker.Akdeniz bölgesi içinde kalan bir kıyı kentidir.Fethiye de tatilinizi geçirmek istediğinizde muhteşem bir doğa,spor alanları ve tarihi yerler sizleri beklemekte.Bende sizlere bugün paylaşacağım içerikle,kendinizi yeniden keşfedeceğiniz deniz ve gökyüzünün buluşma noktası olan ışıklar ülkesi Lissiya'da,kendi derinliklerinizi keşfedeceğiniz bir yolculuğa çıkmanızı tavsiye edeceğim.

Hayal edin:güneşin her sabah ve akşam gökyüzünde yarattığı bin bir renk,yıldızlarla donanmış bir gökyüzü ve masmavi sularda dans eden ay ışığı.Burası Lissiya Hotel.Uçsuz bucaksız Ege Denizi karşısında bir vadinin tepesine konumlanmış çiftlere özel balayı oteli.Çocukların kabul edilmediği butik otelin 12 adet evi,sizi doğayla baş başa bırakmak için birbirini görmeyecek şekilde tasarlanmış.

Kaliteli ve konforlu odanızın balkonundan güneşin bin bir renge bürünerek ufka batışını izleyecek,tatilinizden unutulmaz anılar ile döneceksiniz.Açık hava restoranda bu eşsiz manzara yine sizi karşılıyor.Profesyonel şefler tarafından yönetilen dünya mutfağında Türk lezzetleri ön plana çıkarılıyor,yemeklerde kullanılan ürünler ise otelin kendi bahçesinde yetiştiriliyor.

Sizde doğa ile baş başa,sessiz bir ortamda yeniden balayı yaşamak istiyorsanız Lissiya Hotel tam size göre diyebilirim.

13 Ağustos 2016 Cumartesi

İSTANBUL ÇEVRESİNDE DOĞA,YEŞİL VE MAVİ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTI

RIVA' CLUB  ÇEKMEKÖY SIRAPINAR


 Şehir hayatının karmaşası,kalabalıklığı ile iş hayatının yoğunluğundan sonra  doğa ile iç içe bir tatil hepimizin hayalini süslemekte.Kısa tatillerimizi değerlendirebileceğimiz yerleri araştırdığımda sizlerin ilgisini çekeceğini umduğum Çekmeköy Sırapınar'da konumlanan doğa,yeşil  ve mavinin bir arada olduğu özel bir konaklama yerinden bahsedeceğim.Eğer uzun mesafeli yerlerde tatil yapma imkanınız yoksa, Rıva's Club İstanbul'da yaşayanlar için mükemmel bir seçim olabilir diye düşünüyorum.Diğer otellerden farklı olarak bir çiftlik evinde hizmet veren Riva's Club,misafirlerine şehirde özlenen yemyeşil doğayı,huzuru ve sakinliği vaat ediyor.Baştan sonra tüm tasarımında şıklığı benimsemiş Riva's Club'ta,açık yüzme havuzu ve büyük çim bahçe bulunuyor.Doğanın ve havuzun tadını çıkarabileceğiniz gibi,dart,bilardo,masa tenisi,bisiklet turu gibi alternatifleri de seçebilirsiniz.

Açık büfe kahvaltı,öğlen ve akşam yemekleri ile pazar günleri yapılan brunch da ise zengin çeşitlerin enfes tadı sizi etkisi altına alacak.

19 adet odaya sahip otelde bahçe,teras,yüzme havuzu,evcil hayvanlar için uygun restoran,tv ve klima bulunmaktadır.

12 Ağustos 2016 Cuma

ÖLÜDENİZDE İKİ FARKLI KONAKLAMA SİZLERİ BEKLİYOR.



Mavi ve yeşilin bir çok tonuna sahip muhteşem tatil beldemiz Fethiye ile ilgili paylaşabileceğimiz o kadar fazla konu varki;bulunduğu bölge,tarihsel özellikleri ve Fethiye denilince akla gelen Ölüdeniz.

Her zaman sakin ve dalgasız olması nedeniyle ölüdeniz olarak adlandırılan bu güzel kıyı şeridi yaklaşık 3 km uzunluğunda bir kumsala sahip.  Kıdrak Plajı'nda denize girerken,sık çam ağaçları arasında piknik yapabilirsiniz.

Gemiler koyu Fethiye'nin en fazla ziyaretçi çeken bölgesi.Bu muhteşem koyda denize girerken,tekne kiralayarak tarihi gemiler adasını ziyaret edebilirsiniz.Bu ada içerisinde Bizans tarihine ait kalıntılara rastlayabilirsiniz.Turizm açısından çok önemli bir bölge olan çalış plajını mutlaka ziyaret etmelisiniz.Bu plajın en önemli özelliği Caretta Caretta olarak bilinen deniz kaplumbağaları içi kuluçka alanı olmasıdır.

Tarihsel özellikleri,uzun plajları,şahane denizi ile sessiz ve sakin  tatil yapacağınız bir bölge olarak Fethiye'yi sizlere önerebilirim.Spora tutkulu olanların, doğa sporlarını en fazla yapabileceği tatil beldesidir.

Fethiye ve Ölüdeniz ile ilgili verdiğim kısa bilgiler sonrasında  konaklama yerlerine ait bilgileri sizlerle paylaşmam gerektiğini düşünüyorum,bu yüzden sizlerele rahat edebileceğiniz iki farklı konaklama yerinden bahsedeceğim.

Mr.Dım Exclusive Apart Hotel ve Renka Hotel&Spa  kendilerine has özellikleri ile bir çok tatilcinin gözdesi durumunda olduğundan sizlerle paylaşmak istedim.


MR.DIM EXCLUSİVE APART HOTEL

Sevimli binası,sıcak günlerde içerisinden çıkmak istemeyeceğiniz kocaman havuzu,şirin bahçesi ve konforlu odaları ile bir apart otelden beklenen her türlü hizmet ve olanağı sunuyor. Ev sahipleri,misafirlerine aileden biri gibi davranan çok güler yüzlü,samimi,konuksever bir çift.Otelden içeri adım atar atmaz,kendinizi bir tanıdığın mekanına gelmiş gibi hissediyorsunuz.Geniş ve yemyeşil bahçedeki restoranında sunulan yemekler nefis tatta.Denize girmek istediğinizde,otel sahile yürüyüş mesafesinde diyebilirim.Fitness salonu,sauna ve masaj salonunda yorgunluğunuzu atabilirsiniz.
Bahçesi,yüzme havuzu ve diğer sosyal aktiviteleri ile ziyaret edebileceğiniz özel konaklama yerlerinden biri diyebilirim.


RENKA HOTEL&SPA  

İşte sizlere Güney Ege'nin turkuaz deniziyle çevrili,yemyeşil doğanın içinde yer alan huzuru ve konforu konuklarına bir arada sunan Renka Hotel.18 odaya sahip otelde sessiz ve sakin bir tatil geçirmenizi sağlayacak bütün detaylar düşünülmüş.
Bahçesinde narenciye ağaçlarının bulunduğu,taş binasında Göcek koylarını anlatan vitrayın yer aldığı özel  mimariye sahip bir otel.Spa,sauna,buhar odası ve Türk hamamında rahatlayabilir,Taş Bar'da soğuk bir içecekle serinleyebilirsiniz.Yaz ve kış mevsimlerinde de hizmet veren Renka Hotel sessiz ve sakin bir tatili tercih edenler için son derece uygun.
















11 Ağustos 2016 Perşembe

ÖLÜDENİZ'DE EŞSİZ BİR TATİL SİZLERİ BEKLİYOR.


YACHT BOUTIQUE HOTEL

Bugün sizlere Fethiye'de bulunan konfor içerisinde konaklayabileceğiniz bir Otel'den bahsedeceğim.Fethiye'nin benzersiz mavisine kendisini bırakmak isteyenler Yacht Boutıque Hotel'den tekne kiralayarak hayallerine yelken açabilirler.

Renkli,sıcak,lüks ve şık.. Fethiye Körfezi'nin masmavi sonsuzluğuna şahitlik eden manzarası ve Ege'nin sıcaklığından aldığı renkleriyle Yacht Boutıque Hotel misafirlerine Fethiye'nin merkeinde harika bir konaklama alternatifi sunuyor.Rengarenk tasarlanmış odaları,Türk ve Akden mutfağından zengin çeşitleri,yat limanına bakan restoranı atıştırmalık snack barı ve güler yüzlü çalışanlarıyla hizmet sunan Yacht Boutıque,denizi ve kumsallarıyla meşhur ölüdeniz ve Çalış Plajı'na ise oldukça yakın bir konumda.Öğlen açık yüzme havuzunda serinledikten sonra,spa merkezinde yorgunluğunuzu atın.Akşamları ise alakart restoranda enfes lezzetlerin ve içeceklerin tadına bakın,2 dakika mesafedeki Fethiye Antik Tiyatrosun'da sanatı ve tarihi beraber yaşayın.

Ölüdenizin berrak sularında serinleyerek unutamayacağınız bir tatil, Yacht Boutıque Hotel'de sizleri bekliyor.

8 Ağustos 2016 Pazartesi

ESKİ DATÇA'YI ORCEY BUTİK HOTEL'DE YAŞAYIN



Datça ile ilgili yaptığım paylaşımlarda önemli bir tarihe sahip olduğundan bahsetmiştim.MÖ 2000 yıllarına kadar geri giden bir tarihe sahip Datça.Yarımada da buluntuların geçmişi çok eskilere dayanır.Tarihi bu kadar eski bir yerde,1800 yıllardaki Datça'yı tekrar yaşatmak amacıyla yola çıkan Orcey Butik Hotel'de tarihi ve turistik bir yolculuğa hazır olun.

Datça'nın Eski Knidos olarak bilinen bölgesinde konumlanan Orcey Butik Otel bir zamanların eşsiz güzelliği,zenginliği,barışı ve medeniyeti temsil eden antik şehri Knidos'un mirasını günümüze taşıyor.Orcey,geçmişe saygılı ve şık dekorasyonuyla sizlere aynı zamanda denizi,tarihi ve sanatıyla büyüleyen Datça'nın eski sokaklarını ve yöresel mimarisini yakından tanıma fırsatı sunacak. Konak,Değirmen,Şato ve Datça Evi bulunan otel,ahşap iskelesiyle de Datça'nın berrak mavizini sizlerle buluşturacak.Bölgenin organik ürünlerinden hazırlanan açık büfe kahvaltı ile kendinizi ödüllendirin ve eski Datça'yı baştan sona keşfedin.Melisa kokuları eşliğinde,Datça'nın sıcak ikliminde yetişen organik ürünlerle muhteşem bir kahvaltıyla güne merhaba deyin.

DENİZ VE MAVİ BEYAZ DÜŞ



Datça ;Ege bölgesinin tarihi,doğal güzellikleri,doğa sporları ile bilinen en önemli yarımadalarından biridir.Datça tarihi ile ilgili bilgileri yazarak sizleri sıkmak istemiyorumİnternet ortamında ,Datça tarihi ile ilgili o kadar çok bilgi varki,hepsine https://tr.wikipedia.org/wiki/Datça adresinde  ulaşabilirsiniz.

Ben sizlere her zaman olduğu gibi bu yazımda Datça yarımadasında konaklayabileceğiniz özel yerlerle ilgili bilgiler vereceğim.

Yazımın başlığını oluşturan 'Deniz Ve Mavi Beyaz Bir Düş' tam anlamıyla Otel Mavi Beyaz'ı anlatıyor.

Datça'ya özgü Garavilla'yı,lağos'tan orfoz'a uzanan taze balıkları,Ege otlarını ve leziz deniz ürünlerini tatmayı ihmal etmemeniz gereken özel bir otel Mavi Beyaz.

Ege ve Akdeniz mimarisinin en güzel örneklerinden birini sergileyen Otel Mavi Beyaz,Datça'nın parlayan yıldızı Palamutbükü'nde yer alıyor.Mavi ahşap panjurlu beyaz binası ile Santorini havasını Datça kıyılarına taşıyan otel,Palamutbükü'nün billur sularına açılan özel plajı ve eşsiz atmosferiyle balayı yapacaklar için mükemmel bir seçenek diyebilirim.Geceleri dalga sesiyle uykuya dalıp,önünüze serilen masmavi deniz ile gözünüzü açtığınız odaları,mavi ve beyaz renklerin müthiş uyumu ile göz dolduruyor.Konumu ve hizmet kalitesi ile Gravilla Restaurant'ta,gurme damak zevkine hitap eden lezzetler sunuyor.

Otel Mavi Beyaz'da muhteşem bir tatil geçirebilir,balayınızı daha da unutulmaz ve eşsiz kılabilirsiniz.


6 Ağustos 2016 Cumartesi

DATÇA YARIMADASI'NDA CENNETİN ÖTEKİ YÜZÜ



Fethiye,Ölüdeniz,Faralya,Likya yolu,Kabak Koyu ile ilgili eşsiz güzellikleri anlatıp Datça'dan bahsetmemek bu güzel beldemize haksızlık olur.Yunan mitolojisinde "Olağanüstü nitelikler taşıyan ülke" olarak adlandırılan Datça,cenneti andıran güzellikleri barındıran eşsiz bir kıyı ilçesidir.

Dünyaca ünlü koylara sahip Datça, mis gibi kekik kokusu,taş evleri ve begonvillerle süslü sokakları ile öne çıkmakta..Yaklaşık 4000 yıllık bir tarihe sahip yarımada, kekik balı,badem ve balık ile anılmakta olup,acil korunması gereken 100 yeryüzü noktasından biridir.Doğal güzellikleri ve bozulmamış koyları ile  tatilcilere mükemmel bir fırsat sunuyor.Hala bakir kalmış birçok yeri olan Datça,bu özellikleri ile tatilciler tarafından tercih edilmektedir.Sizde doğa ile iç içe insan kalabalığından uzak sessiz ve sakin bir tatil istiyorsanız Datça'yı tercih edebilirsiniz.

Bahar'ın ilk belirtileri ile Datça'ya gelebilir ve Sonbahar'a kadar burada kalabilirsiniz. Zengin su yaşamı,özel coğrafyası,bakir kıyıları,özel bitkileri ve yaban hayatı ile görülmeye değer muhteşem bir yarımada sizleri bekliyor.

Datça'da kalabileceğiniz,sizlere önerebileceğim konaklama yerleri arasında bulunan Palm Bay Beach Hotel;plaj ve havuz keyfinin yanında  dalış,şnorkelli yüzme,balıkçılık ve bisiklet gibi çok sayıda etkinliği konuklarına sunmakta.

Cenneti andıran birçok koya ev sahipliği yapan Datça'nın güzeller güzeli Karaincir  Koyu'na gidiyor yollar...Tarihi güzellikleri,mavi bayraklı plajları,doğası ve yardımsever insanlarıyla bilinen bu koyda cennetin güzelliğini temsil eden bir durak daha göreceksiniz.Palm Bay Beach,Karaincir koyu'nun mirasını devralarak 'doyasıya eğlence,spor,dinlenme ve sonsuz sağlık sloganlarıyla konuklarına en iyi tatili yaşatmayı hedefliyor.Otel bu amaçla plaj,yüzme havuzu,etkinlikler,günlük gezi,otomobil kiralama,doktor,oda servisi,kuru temizleme gibi hizmetleri aynı anda sunuyor.Bütün bu aktivitelerin yanında dünya mutfaklarından farklı lezzetleri   a la carte restoranda tadabilirsiniz.

Palm Bay Beach Hotel de doğa ile iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız zaman kaybetmeyiniz..




FARALYA'DA CENNET BİR MEKAN NAUTICAL FARALYA


Faralya'dan bir cennet mekan daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Faralya bölgesinin Likya yolu,Kabak Vadisi ve Ölü Deniz gibi bir çok doğa harikasına ev sahipliği yaptığını bölgeyi tanıyanlar iyi bilirler. Bu doğa harikası bölge içinde konaklama yerlerinin önemi çok fazla olduğundan bazı mekanları sizlerle paylaşıyorum.Bugün paylaşacağım makalemde Faralya'da cennet bir mekandan bahsedeceğim.

Kelebekler Vadisi'nin eteklerinde yer alan Hotel Nautical Faralya köyünde saklı bir cennet.Akdeniz'in turkuaz sularına kendinizi bırakacağınız özel plajı ile,gözlerden uzak bir koya konumlanmış butik otelde doğa ile baş başa bir tatil sizleri bekliyor. Marmaris,Bodrum,Çeşme gibi hareketli tatil yerlerine nazaran daha sakin olan bölge özelliklerinin tamamını Nautıcal Faralya'da bulabilirsiniz.Otel ismine layık bir şekilde deniz teması ile abartısız bir şekilde döşenmiş.Dubleks süitlerin şıklığı dillere destan;sonsuzluk havuzu ve yerden tavana kadar uzanan pencereleri ile doğanın içinde huzurlu bir tatil sizleri bekliyor.


Sporla aranız iyi ise özel yoga ve plates dersleri alabilirsiniz.Deniz kenarında serinlemek için istediğiniz içecekleri sizlere otele giriş yaptığınızda verilen cep telefonlarını kullanarak isteyebilirsiniz.Sessiz,sakin ve gözlerden uzak rahat bir tatil istiyorsanız  Nautical Faralya tam size göre bir konaklama yeri.Burada yapacağınız tek şey rahatlamak.

FARALYA KÖYÜ VE PERDUE HOTEL


Fethiye Ölüdeniz de bulunan Faralya köyü,etrafında birçok koy barındırmakta ve bu koylarda tamamen doğal ortamda tatilinizi geçirebileceğiniz kamplar bulunmaktadır.Farlaya köyü hemen yakınında bulunan Kelebekler vadisi ve Kabak koyu ile ön plana çıkmakta ve spor ağırlıklı tatil isteyenler için çekici olmaktadır.

Faralya Köyü Hisar Mahallesi,Orta Mahalle ve Kabak Mahallesinden oluşan denize meyilli bir yamaçta yer almaktadır. Kabak koyunu tercih edenler sırt çantalarını alarak bu bölgede doğal ortamda konaklayabilirler.Likya yolu üzerinde bulunan Kabak Koyu ender görülen jeolojik yapısı ile de dikkat çekmektedir.Orta mahalleden Kelebekler vadisi görülmekte ve Aktaş plajına bakmaktadır.

Faralya Köyünde kalabileceğiniz cennetten bir köşe olarak adlandırabileceğimiz Perdue Hotel'in rustik odaları size  Afrika tarzı safari çadırlarını hatırlatacaktır.Balkonunuzdaki jakuzide yıldızları seyrederken unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Eko-şık bir atmosferi olan Perdue Hotel,yetişkinlere hizmet vererek huzurlu bir tatil olanağı yaratıyor.Doğal hayat tarzının öne çıktığı otelde günümüzün ihtiyaçları da unutulmamış.8 odalı butik otel,konaklamaya farklı bir açıyla yaklaşıp odalarını duvar yerine organik kanvas kumaş ile çevreleyerek yumuşak bir atmosfer yaratmış.Sabahları taptaze hazırlanmış kahvaltınızı açık havada yiyecek,gün içinde yoga derslerine katılarak bedeninizi dinleyeceksiniz.

Otelin sonsuzluk havuzunda yüzmek ve Ege Denizi'nin berrak sularında şnorkel yapmak çok keyifli.Kitabınızı alıp bir kenara çekilmek ve şekerleme yapmak için hamak,güneş yatakları ve lounge bölümleri sizleri bekliyor.Doğa ile baş başa bir hayat geçirmek istiyorsanız Perdue otel konaklamanız için en ideal yer diyebilirim.

5 Ağustos 2016 Cuma

FETHİYE'DE CENNETTEN İKİ KÖŞE ÖLÜDENİZ VE FARALYA KÖYÜ



 Marmaris,Bodrum,Alaçatı,Çeşme derken Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Fethiye'yi unutarak haksızlık ettiğimi düşünüyorum.Fethiye ve çevresini özellikle ölüdeniz ile Faralya Köyü'nü anlatmadan geçemeyeceğim.

Ölüdeniz Muğla iline bağlı Fethiye'nin bir beldesidir.Kumsalı ile ünlü bu beldemiz 2006 yılında dünyanın en güzel kumsalı seçilerek değerini kanıtlamıştır.Ölüdeniz adı gibi bir göl niteliğinde  olup durgun ve sessiz görüntüsüyle,büyüleyici özelliğini gözler önüne sermektedir.Ölüdeniz sürekli kendini yenilemektedir.Mevcut yoğun kaynak suyu çıkışları  açık denizden içeriye ve dışarıya devamlı oluşan sirkülasyon ve gel -git etkisi  bu yenilenmenin başlıca sebeplerindendir.

Babadağ'dan yapacağınız yamaç paraşütü ve su sporları aktivitesi Ölüdeniz'de yapacağınız aktivitelerden sadece bir kaçı diyebilirim.


Fethiye'ye gidilip Faralya Köyü ziyaret edilmeden dönülürse doğal güzellikleri görme açısından çok şey kaybedersiniz. Faralya Köyü Fethiye'nin gizli kalmış güzelliklerinin bulunduğu enteresan bir köy.Köyün bulunduğu bölgede Roma ve Likya kalıntılarına,Kelebekler Vadisi'ne ve çeşitli doğal zenginliklere ulaşmak mümkün.

Bir çok doğal güzellikleri bir arada göreceğiniz Faralya Köyün'de Kuş seslerini,şelale sesini,çeşitli böcek seslerini dinlemek ve mükemmel bir manzara görmek istiyorsanız mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Fethiye ve Faralya Köyün'de konaklayabileceğiniz bir çok turistik tesis mevcut.Ben de sizlere bundan sonraki makalemde Fethiye'de kendinizi yeniden keşfedeceğiniz Lissiya Hotel ile Faralya Sahilinde cennet bir köşe olan Perdue Hotel ile ilgili paylaşımlar yapacağım.

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...